HRVAT OSVOJIO DRUGO MESTO, A SAD SE I OGLASIO: Ceo SVET je sinoć BRUJAO o njemu, a drže mu je da je bio PRVI
Foto: PRINTSCREEN/RTS

hit

HRVAT OSVOJIO DRUGO MESTO, A SAD SE I OGLASIO: Ceo SVET je sinoć BRUJAO o njemu, a drže mu je da je bio PRVI

Prvu izjavu Lazanja je dao odmah nakon poraza

Objavljeno: 09:04h

Predstavnik Švajcarske Nemo Metler osvojilo je prvo mesto u finalu "Evrovizije 2024". Nemo je u foto finišu takmičenja bilo drugo mesto na kladionicama, a posle glasanja uspelo je ipak da dođe do prvog mesta.

Već mesecima unazad za glavnog favorita važio je Baby Lasagna iz Hrvatske sa pesmom "Rim Tim Tagi Dim" i nalazio se na prvom mestu za pobedu na kladionicama, a sinoć je zauzeo ipak drugo mesto.

Hrvatski predstavnik Bejbi Lazanja i njegova pesma "Rim Tim Tagi Dim" osvojili su 547 bodova (210 po žiriju i 337 publike).

1 / 4 Foto: RTS printscreen

Prvu izjavu Lazanja je dao odmah nakon poraza.

- Bilo je super, bilo je napeto, drago mi je da smo završili drugi, srećan sam i zadovoljan sam. Naravno, bilo bi mi draže da smo završili prvi. Mislim da smo dali sve od sebe i da je publika pokazala da smo učinili ipak nešto dobro - kazao je.

- Mislim da se možemo ponositi s ovim drugim mestom. Ja se ponosim. Sve smo napravili kako treba, mi smo zadovoljni, znamo da moramo doći kući i mirno spavati - poručio je Lazanja za HRT.

Baby Lazanja se oglasio uoči finala Evrovizije 2024, Hrvatska unapred slavila pobedu

1 / 9 Foto: PRINTSCREEN/RTS

Baby Lasagna se uoči finala Evrovizije 2024 na Instagramu javno zahvalio na ljubavi i podršci:

- Želim samo uzeti sekundu da kažem hvala... Ne mogu uopšte da opšem kako ste promenili sve u mom životu. Rekli ste mi kako vam je moja muzika pomogla, uticala na vas, ali moram reći da su vaša ljubav i podrška uticali na mene. Osećam se ponizno i zahvalno. Što god da se dogodi večeras, molim vas, znajte da sam dao sve od sebe. Vidimo se na drugoj strani - rekao je Baby Lasagna u kratkom videu.

Na društvenim mrežama pojavila se i gomila video snimaka sa trga u Zagrebu, koji je bio prepun ljudi, koji su svim srcem navijali za svoju zemlju i Baby Lasagnu i pomno pratili Evroviziju 2024, međutim pobedu je ipak odnela Švajcarska.

Bonus video:

01:33

UHVATIO ME ZA ZADNJICU I GOVORIO UŽASNE STVARI! Sandra Rešić doživela ogromnu neprijatnost na nastupu: Kad je prišao delovao je ok

(Espreso / Blic / Dejana Nikolić/ prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.